Over ons

SOLID Reiniging (voorheen Rico’s Glas & Gevelreiniging) is ontstaan in 2020. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op het reinigen van de buitenkant van gebouwen en woningen. Bij SOLID Reiniging streven we ernaar om uw exterieur er schoon, fris en verzorgd uit te laten zien.

Onze diensten omvatten onder andere het wassen van ramen, reinigen van gevels, daken, dakkapellen, dakgoten, terrassen en zonnepanelen. Of het nu gaat om een particuliere woning, een bedrijfspand of een vakantiepark, wij hebben de expertise en ervaring om de klus te klaren.

Bij SOLID Reiniging staat kwaliteit en klanttevredenheid centraal. We streven ernaar om altijd de hoogste kwaliteit te leveren bij elke taak die we uitvoeren. Ons team bestaat uit goed opgeleide professionals die gebruikmaken van geavanceerde technieken en hoogwaardige reinigingsapparatuur.

We begrijpen dat elk project uniek is en specifieke eisen kan hebben. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan die aansluiten bij uw behoeften en budget. Of u nu eenmalig een reiniging nodig heeft of periodiek onderhoud wenst, wij staan voor u klaar.
Met jarenlange ervaring in de branche hebben we een solide reputatie opgebouwd als betrouwbaar en professioneel reinigingsbedrijf. Onze tevreden klantenkring is onze beste referentie.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw exterieur reiniging, dan bent u bij SOLID Reiniging aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw woning, bedrijfspand of vakantiepark kunnen laten stralen.

Een stukje geschiedenis

Rico’s Glas en Gevelreiniging (huidige bedrijfsnaam is SOLID Reiniging) is ontstaan in 2020. In deze korte periode is er veel gebeurd. Wij zijn uitgebreid naar meerdere bussen, klanten én teamleden. Daarnaast zijn we maandelijks op verschillende grote vakantieparken actief.

Ons doel is om uit te groeien tot het grootste reinigingsbedrijf in Zeeland. Ook streven wij ernaar te blijven ontwikkelen op het gebied van reinigen.

Afspraak maken?

Maak een afspraak met onze specialist of dealer in onze showroom om uw project te bespreken.

Interesse?

Vul hieronder uw telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug!